Whisky bli hans död

Stefan: " - Vilket bordfik?"

Norrlänningar...

Ida: " - De hade ju varit på Edvard Perssons grav, hon frågade om det var nån de kände..."
Stenmark: " - Vaddå, det är din mamma eller?"

Stenmark: " - Kommer det en gäspning från hjärtat tar den med sig allt slem."

Från blondin till blondin

Jag erkänner motvilligt att jag läser blondinbellas blogg när jag har tråkigt och försöker förklara att jag älskar att irritera mig på henne.

Tor: " - På tal om irriterande blondiner, var Kentner påväg?"

Familjen familjen...

Jag: " - Regel nummer ett, meddela familjen först!"
Stefan: " - Ja, jag gjorde ju det... sen."

Ida (beskriver ett kirurgiskt instrument): " - Alltså en såhär lång... vad kan man jämföra det med?"
Stenmark: " - Min."

Jens: " - Alltså när man stickar med fem sånna stickor, hur gör man med hörnen?"

Stenmark och den tvivelaktiga sensmoralen.

Stenmark: " - Allt handlar om att kompromissa, jag och Therese kompromissar ju hela tiden. Jag menar, vi umgås ju ibland!"

Bettan, den sanningssägande.

Jag har en vän som heter Elizabeth. Denna Elizabeth, mer känd som Bettan skriver en blogg som ibland är så fantastiskt rolig att det är synd att den inte ligger på sveriges mest lästa-listan. Blondinbella har ju ingenting vettigt att komma med iallafall, så varför inte låta sveriges kvinnor njuta av och skratta åt de drypande sarkastiska sanningar som Bettan skriver om. Det står helt klart för mig att även män skulle må bra av att läsa den, så mycket ni skulle ha att lära av denna kvinna, så mycket lättare allas liv skulle bli om vi bara tog oss tid att lyssna på denna varelse, så väl bevandrad i livets förtret och kärlekens kval. Här följer ett par citat tagna från de mest lysande inläggen bloggvärlden någonsin skådat:


" - Samboskapet är spännande, jag får dagliga anklagelser om att jag försöker utföra någon sorts kupp och stjäla den andra personens badrumshyllor. En riktig man behöver bara en hylla, så är det.
Jag är kvinna och snart 30år med ett hårt liv bakom mig. Jag behöver ungefär 10meter hyllplan för att förvara alla mina produkter som förhindrar att jag ser ut som en hagga."


" - Iallafall så är julen snart här det kan jag lova er. Den kommer komma krypandes med räkningar på vinterdäck, julklappshelvete och tvångsbesök hos släkten. En generell hysteri över klappar, ännu en vikuppgång som kommer lagom efter man bantat bort semesterfettet. I Januari kommer tidningarna med "Beach 2009". JIPPIE!"


" - Denna veckan har min iller opererats (dyrt), cam remmen på bilen har byts (dyrare), jag har fått fortkörningsböter (dyrt) och inte lyckats dra mig till gymmet en enda dag.
Man skulle kunna säga att humöret är INTE på topp.
Denna helgen ska jag jobba extra på dårhuset eftersom alla mina pengar försvinner som en kvinnas dygd på ett horhus."


" - När vi kom nära jobbet fick jag instruktioner att ta höger medans ett himla tittandes på klockan pågick. När jag inte tog höger för jag ville köra en annan väg fick jag instruktionerna: HÖGER!!! HÖGER!!! HÖGER!!!
Så fick jag ju ta höger om jag inte ville bli döv. Visserligen kan han teckenspråk men det kan inte jag så det kändes inte som ett realistiskt alternativ."


" - Visserligen förstår jag inte riktigt varför män behöver plats i garderober, dom brukar ju ha 7 klädesplagg totalt och för det är en ica kasse hur bra som helst."


" - Jag har utvecklat en gäddhängsnoja. Jag är övertygad om att varje gång jag vinkar dallrar mina underarmar som Amerikansk yello och folk stirrar förskräckt."


" - Ännu en sommar är här och jag känner mig som en fet Magnecyl när jag är på stranden."


Alla dessa metaforer!

Stenmark: " - Stormen har förvandlats till en orkan."
Tor: " - Vaddå, blåser det ute?"


Förvirringen

Stenmark: " -  Nä jag vet inte, det bara dök upp" *nynnar en väldigt icke-passande låt om mig*
Jag (argt): " - TOR!"
Tor (mot Stenmark): "  Eh! Va? Meh! JENS!"


Huh?

Stefan: " - Jag har skrotnisse, jag har kapten krok tänkte jag säga, jag menar grodan boll!"

Introvecka?

Jens: " - Det finns fyra skivor här, två som det står något på och tre som det inte gör det!"

Jens: " - Förlåt, jag tappa termen!"
Nån (Ida?): " - Seriösa termproblem."

Jaz: " - Rumpan har jag koll på, men inte tuttarna!"

Också mycket sant!

Oskar: " - Annars då? Bilen och hunden och jobbet går bra?"

Jag: " - Har fortfarande inget körkort, katten är inavlad och skolan åt helvete."


Sällan har han sagt något mer sant

Teddy: " - När världen var mycket mörkare och krig var mer frekvent så var politik något för starka män. Tack vare brist på svenska krig har nördarna tagit över politiken, och det har i sin tur lett till att man börjar acceptera kvinnor på viktiga positioner... Vilket är absurt, för har man lite livserfarenhet vet man hur tjejer resonerar."

RSS 2.0